Pop Up 's-Hertogenbosch

DASILVA BEANS & LEAFS

Zoals alle kwaliteitsproducten is DaSilva Beans & Leafs geboren vanuit de wens voor perfecte koffie en thee. Met veel succes laat de familie da Silva zich leiden door absolute passie voor koffie en thee.

Laat u verrassen in de DaSilva Pop-up store in de oude V&D op de 3e verdieping te ’s-Hertogenbosch, en koop de lekkerste Bossche koffie en thee. Ja, want u kunt in onze Pop-up store nu al proeven van onze vers gebrande koffie en premium losse thee. Maar u kunt hier ook terecht voor Nespresso compatibel koffiecapsules, espressomachines en de mooiste accessoires.

Naast ons unieke Coffee & Tea Experience Center in Zaltbommel openen we binnenkort onze eigen Koffiebranderij met Espressobar in de voormalige Koudijs fabriek met terras aan de Dieze kade. Naast dat we hier onze koffie vers gaan branden en u gezellig kunt komen koffiedrinken, worden er workshops en trainingen over koffie en thee gegeven. Ideaal voor een familie of bedrijfsuitje. U bent van harte welkom aan de Tramkade 26 te ’s-Hertogenbosch. En bij iedere besteding vanaf € 25,00 in onze Pop-up store in de oude V&D krijgt I een gratis kop koffie naar keuze in onze espressobar !

U vindt DaSilva Beans & Leafs bij Pop Up 's-Hertogenbosch op de derde verdieping.

Pop Up 's-Hertogenbosch

OPENINGSTIJDEN

Maandag:
12:00 - 18:00u
Dinsdag:
09:30 - 18:00u
Woensdag:
09:30 - 18:00u
Donderdag:
09:30 - 21:00u
Vrijdag:
09:30 - 18:00u
Zaterdag:
09:30 - 17:30u
Zondag:
12:00 - 17:00u

VOORMALIG V&D PAND
Schapenmarkt 4
's-Hertogenbosch
foto hans van schaijk

Hans van Schaijk

Creatief DTP Technisch DTP Vormgeving Webdesign