Pop Up 's-Hertogenbosch

BANG & OLUFSEN

Wij zijn al ruim 33 jaar speciaalzaak in totaal-oplossingen voor audio, video, intercomsystemen, satellietsystemen, toegangscontrole en domotica. Passie, perfectie, vakmanschap en deskundigheid koppelen wij aan gevoel voor design, mens en ruimte, techniek staat in dienst van het woongenot. Topkwaliteit, bedieningsgemak en maatwerk staan centraal in onze aanpak. Wij adviseren, plaatsen, instrueren en bieden "nazorg". U komt ons en onze producten in binnen- en buitenland tegen, van ontwerp tot plaatsing kunt u op ons rekenen. 
  
Kom langs om het geraffineerde design van onze nieuwe BeoLab 18 luidspreker te bewonderen, of kom onze ingenieuze BeoSound Essence of de vloeiende beweging van de BeoVision Avant ontdekken. U bent van harte welkom tijdens de openingstijden, maar op afspraak ook op andere tijden. Of vraag een persoonlijke demonstratie aan van uw favoriete product. 

In de Pop Up store (begane grond bij de Audi modellen) kunt u kennismaken met een greep uit de totale Bang & Olufsen collectie.

De gehele Bang & Olufsen collectie vindt u in onze showrooms in Tilburg en Berlicum, eind 2017 ook in ’s-Hertogenbosch!

Henri en Iris Tibosch,
BANG & OLUFSEN Henri Tibosch

Klik op onderstaande afbeeldingen om deze te vergroten

   

Pop Up 's-Hertogenbosch

OPENINGSTIJDEN

Maandag:
12:00 - 18:00u
Dinsdag:
09:30 - 18:00u
Woensdag:
09:30 - 18:00u
Donderdag:
09:30 - 21:00u
Vrijdag:
09:30 - 18:00u
Zaterdag:
09:30 - 17:30u
Zondag:
12:00 - 17:00u

VOORMALIG V&D PAND
Schapenmarkt 4
's-Hertogenbosch
foto hans van schaijk

Hans van Schaijk

Creatief DTP Technisch DTP Vormgeving Webdesign